Seminar 2023

Save the date

BPUG Seminar: woensdag 4 oktober 2023

Als BPUG staan wij voor het delen van kennis en ervaring rondom het organiseren van verandering. Er is ruime keuze uit best en good practices. Maar wat is nou de beste manier om een verandervraagstuk beet te pakken? En is er wel een beste manier? 

Wij vinden dat je vooral moet kijken wat past bij de vraag, maar ook bij jouzelf als professional. Met alle middelen die voorhanden zijn kan je zelf je ingrediënten selecteren uit de kookboeken die vanuit de best practices beschikbaar zijn voor jouw eigen succesrecept. Maar hoe kies je nou de juiste ingrediënten voor jouw gerecht?

KWD_hoofdsponsor.png
Hoofdsponsor vereniging

Het recept voor succes

Het 26e BPUG Seminar op 4 oktober 2023 in Vergadercentrum Domstad heeft het thema: Het recept voor succes. We schotelen je een driegangenmenu voor waarin je wordt getrakteerd op samenhangende interactieve sessies. 

Natuurlijk is er ook ruimte om kennis te maken met professionals en organisaties uit het netwerk.

Je kunt je nu al inschrijven, terwijl wij verder bouwen aan wederom een verrassend  en leerzaam programma.

Daarnaast zijn wij op zoek naar organisaties die een sponsorbijdrage willen leveren. Wil je daar meer over weten neem dan contact met ons op. 

HUlogolg.png
Sponsor seminar
Promista_transparant.png
Sponsor seminar

Inschrijven

4
okt
Seminar 2023: 'Het recept voor succes'
  • Seminar
  • Domstad vergadercentrum in Utrecht
Clover_met_brand.png
Sponsor seminar

Blik terug naar vorig jaar

Tijdens het vorige seminar in 2022 trokken we nieuwe schoenen aan. Dat was terug te zien in de opzet van het seminar programma en ook in de inhoud van de overwegend actieve en energieke sessies.

Terugblik seminar 2022

Project_Buzzard_logo_web.png
Supporter Seminar
image001.png
Sponsor seminar
IPMA.png
Partner
KNVI.png
Partner