Lid Worden

Waarom lid worden van de BPUG?

De belangrijkste reden om BPUG-lid te worden is de mogelijkheid ideeën en ervaringen uit te wisselen met andere leden. Alle BPUG-leden kunnen gebruik maken van de activiteiten die georganiseerd worden.


Aanmelden

In het inschrijfformulier kun je de benodigde gegevens invoeren om je als BPUG-lid aan te melden. Nadat je het formulier verzonden hebt, krijg je een bevestiging van je aanmelding en kan je je meteen gaan inschrijven voor het eerstvolgende event.


BPUG Lidmaatschap mogelijkheden

Volledig BPUG lidmaatschap
€ 82,50 excl. BTW per jaar.

BPUG Studenten tarief betreft 50% korting
€ 41,25 excl. BTW per jaar.


Bedrijfslidmaatschap

Onze comunity bestaat uit individuele professionals, maar ook uit organisaties die zich bezighouden met projectmatige verandering. De medewerkers van deze organisaties kunnen lid worden via een bedrijfslidmaatschap. Dat omvat, naast een lidmaatschap voor medewerkers, ook een rol op ons seminar, tijdens onze sessies en in onze uitingen. Samen zijn wij de BPUG!

Meer informatie over het bedrijfslidmaatschap

ab9f0131-bb43-4dde-a22e-714f158c682c.jpeg
BPUG Seminar 2022


Beëindiging lidmaatschap

Wil je je lidmaatschap beëindigen? Houd dan rekening met een opzegtermijn van 1 maand. Ons lidmaatschap geldt voor een kalenderjaar. Dit betekent dat je het lidmaatschap vóór 1 december van het lopende jaar moet opzeggen. Je lidmaatschap wordt dan per 1 januari van het volgende jaar stopgezet. Na deze datum wordt het lidmaatschap automatisch verlengd met een jaar. Opzegging dient schriftelijk (per post of per e-mail) te gebeuren. Je ontvangt van ons een bevestiging dat je lidmaatschap is stopgezet. De Best Practice User Group Nederland verleent geen restitutie van lidmaatschapsbijdrage.

   
       
       

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

       
*verplicht veld