KWD Resultaatmanagement

KWD is specialist in senior project-, programma- en interim-management op het snijvlak van business en ICT.

We zijn gestart in 1998 en inmiddels doorgegroeid naar een organisatie van ruim 45 senior medewerkers.

Nagenoeg allemaal hebben we meer dan vijftien jaar managementervaring bij toonaangevende organisaties in veelal complexe omgevingen. In de naam KWD Resultaatmanagement (Kunnen, Willen, Durven) komt onze visie op modern en resultaatgericht projectmanagement tot uiting:

  • Kunnen - We hebben kennis van bedrijfsprocessen en ICT en het mobiliseren van deze kennis.

  • Willen - Het is onze mentaliteit om projecten en veranderingen tot een succesvol resultaat te brengen en medewerkers te motiveren om hun bijdrage te leveren.

  • Durven - We bezitten het ondernemerschap om bij projecten, programma’s en management-opdrachten het bovenliggende bedrijfsbelang te dienen.

Projectenwerk is mensenwerk. Het gaat er dus om hoe de projectmanager daarin het verschil maakt door wie hij is en wat hij doet. En daarom staan onze projectmanagers centraal bij KWD. Wij willen resultaten boeken. In lijn met de verwachtingen van onze opdrachtgevers. Want waar anderen vaak stoppen, daar beginnen wij. Doorbreken van impasses, vastgelopen projecten weer op de rails zetten. Projecten op een pragmatische manier tot een operationeel resultaat brengen. Dat is onze core business. Dat is KWD Resultaatmanagement.

Onze opdrachtgevers zijn vaak grote complexe organisaties in diverse sectoren: finance, logistiek, industrie, zakelijke dienstverlening, telecom, utilities en overheid. Zij herkennen de kracht en het commitment van de individuele KWD-er om een gekozen strategie om te zetten in hanteerbare acties met resultaten op de korte termijn. Deze opdrachtgevers vragen ons terug. Ze kennen het profiel van de KWD-er: betrouwbaar, gecommitteerd aan de opdrachtgever, integer, resultaatgericht, onafhankelijk en professioneel.

Het vertrouwen van onze opdrachtgevers in KWD heeft zich vertaald naar langdurige relaties en mantelovereenkomsten.

KWD_logo.png