BPUG Projectcommunitydag 2024

De BPUG Projectcommunity verandert, ga je mee? 

We zien de wereld om ons heen continu veranderen. Als BPUG Projectcommunity willen en kunnen we niet achterblijven. Jij, als ervaren projectprofessional, herkent vast het belang van het op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Heb je je wel gerealiseerd hoeveel waarde er zit in het delen van de ervaringen van je collega’s? Of het nou best practices, worst case scenario's of globale ideeen zijn. Ze bevatten een schat aan waarde. Met die kennis in jouw bagage, stijgt jouw waarde als professional. 

Daarom delen we graag het thema van onze communitydag op donderdag 10 oktober 2024:  

Wij veranderen, ga je mee? Claim direct je ticket!

Tijdens deze dynamische dag willen wij samen met jou de ervaringen van de afgelopen jaren gebruiken om een nóg boeiendere en relevantere bijeenkomst te creeren. In samenwerking met onze bedrijfsleden beloven wij een sterk inhoudelijk programma, met inspirerende sprekers en veel interactiemomenten. 

BPUG_logo_medium.png
Logo_KWD_Rood_sRGB_1.png
HUlogolg.png

Met elkaar gaan we aan de slag met het thema 'verandering'. We duiken dieper in de veranderingen die wij allemaal moeten omarmen om niet alleen succesvol te zijn, maar ook om relevant te blijven. Dit geldt niet alleen voor onze community, maar ook voor jou als projectprofessional en de organisatie waar je voor werkt.  

Verander je alleen omdat de omgeving het van je vraagt, dan verlies je jezelf. Wordt de verandering gedragen van binnenuit, dan heb je kans dat je succesvol bent en blijft. Het gaat over meer dan alleen reageren op externe druk, het gaat over intrinsieke acceptatie en betrokkenheid. Door deze benadering vergroot je de kans op zowel persoonlijk als professioneel succes. 

Ga je mee? We zien je graag op donderdag 10 oktober in Vergadercentrum Domstad in Utrecht

Promista_transparant.png
image001.png

Schrijf je nu in!

10
okt
BPUG Projectcommunitydag 2024
  • Seminar
  • Domstad Vergadercentrum

De Projectcommunity: continu veranderen

Onze wereld draait om verandering. Dat is waar wij ons mee bezighouden. De manier waarop verandert continu. Voor ons als professionals is het zaak om bij te blijven, voorop te lopen zelfs. Om de projecten, processen en initiatieven op de juiste manier te begeleiden. 

Wij als Projectcommunity veranderen ook. Twee jaar geleden verhuisden we ons seminar van de Jaarbeurs naar Domstad. Maar dat was niet de belangrijkste verandering, we legden de focus veel meer op interactie en samenwerking. Kennisdeling is niet het consumeren van sessies in een parallelschema. Vorig jaar evolueerde dit naar inspiratiesessies en open spaces.

Dit jaar zetten we de volgende stap. We gaan voor nog meer interactie en nog meer ruimte voor wat onze community een community maakt: inbreng van de leden

We laten ons inspireren door een keynote (daarover later meer), waarna jullie het podium krijgen. Op de communitydag hebben we vier rondes van drie kwartier waarin jij het podium kan pakken. Jij als kennispartner, als bedrijfslid of als thoughtleader, maar ook jij als ervaringsdeskundige, als individuele professional en als student.

Omdat je iets wil delen, een casus op tafel wil leggen, een onderwerp wil bespreken.

Omdat je een vraag hebt voor de community. Een inzicht wil toetsen. 

Samen maken wij de community. En dus gaan we samen in gesprek.

Wil jij een zeepkist claimen, laat van je horen! Meld je vooraf aan (info@bpug.nl) of sta op tijdens de communitydag.

Kennisdeling gaat over interactie, over het slijpen van ideeën aan elkaar. Als deelnemer sluit je aan bij een onderwerp dat jou aanspreekt. Je hoort aan, maar deelt ook jouw inzichten.

Zo komen we samen rijker uit deze dag. 

Samen met de experts van GroupMapping zorgen we weer voor voldoende organisatie, reflectie en energie. We willen inhoud, afwisseling en structuur. Met vooral ruimte voor eigen inbreng.

Meld je snel aan en zorg dat je erbij bent!

LG_Fortes_FC_jpg.jpg
win-logo.png
Poster_communitydag_2024-4.png
Ruysdael-zonder-achtergrond.png
Logo_small.png

Programma

09.00 Inloop
09.30 Opening door voorzitter Frank Oeben
09.45 Keynote
10.30 Koffie op het communityplein
11.00 Communityronde 1
11.45 Communityronde 2
12.30 Lunch op het communityplein
13.15 Wrap-up van de ochtend
13.30 Communityronde 3
14.15 Koffie op het communityplein
14.45 Communityronde 4
15.30 Key takeaways en next steps
16.30 Afsluiting
17.00 Borrel op het communityplein

Wil je weten welke sprekers er op de BPUG Projectcommunitydag hun kennis, ervaring en best practises komen bespreken? Klik dan hier!

Ben je nog geen lid, maar wil je de vereniging wel steunen? Word dan direct lid voor slechts € 82,50 (ex BTW) per jaar

Daarnaast zijn wij op zoek naar organisaties die als bedrijf lid willen worden en zo de vereniging en de community willen versterken. Hier vind je de standaardinformatie. Maar we zoeken graag samen naar een win-win voor alle partijen. Neem contact met ons op om daar met ons over te sparren. 

Terugblik op vorig jaar

Tijdens de vorige live communitydag in 2023 gingen we op zoek naar het Recept voor Succes. We veranderen de opzet van een seminar naar een communitydag en bouwden een arena van waaruit we door middel van vakinhoudelijke sessies met elkaar op zoek gingen naar de ingedrienten voor een succesvolle verandering.

Terugblik communitydag 2023