Projectmanagement Community dag

Over dit evenement

Categorie
Seminar
Organisator
Hogeschool Utrecht
Datum en tijd
19 apr. 2023 15:00 - 18:00
Locatie
Science Park Utrecht

Ontmoeten en leren op de Hogeschool Utrecht PM Communitydag 2023

Op woensdag 19 april organiseert Hogeschool Utrecht de HU PM Communitydag. Deze dag draait om ontmoeten rondom leren en is gericht op studenten, alumni, studiekiezers, partnerorganisaties en het werkveld.

De Hogeschool Utrecht is met twee masters (deeltijd en sinds 1 september 2022 ook voltijd) dé opleider voor geaccrediteerd projectmanagementonderwijs in Nederland. De opleidingen richten zich nadrukkelijk op samenwerking met het werkveld op het gebied van MVO.

In het kader van de module Missiegedreven projectmanagement hebben de voltijdstudenten in groepen gewerkt aan een project gerelateerd aan een van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Op deze dag presenteren zijn in de Expo hun project. Hun aanpak richt zich op complexe projecten. Bekijk de projecten en ga in gesprek met deze young professionals van de toekomst!

Tijdens de borrel na de Expo worden twee awards uitgereikt, een door de studentenvereniging van de opleiding, RIDDS, voor de impact, en een door de vakverenigingen BPUG, IPMA en PMI voor de aanpak. Natuurlijk is er ook volop mogelijkheid om elkaar te ontmoeten.

De Expo is van 15.00 tot 17.00 met aansluitend een borrel tot 18.00. De locatie is Padualaan 101, op het Science Park van Utrecht. Leden van de BPUG zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden via dit formulier.