Een andere manier om naar Agile te kijken

Over dit evenement

Categorie
Café
Organisator
Frank Oeben
Datum en tijd
23 jun. 2022 17:00 - 18:00
Locatie
Online

Op 23 juni geeft Erik de Bos ons een onderwerp om over van gedachten te wisselen in het online café. Hij laat ons op een andere manier kijken naar wat agile betekent voor mensen in organisaties. 

Erik is ooit begonnen als ecoloog, maar als naïeve idealist kon hij daar toen geen werk in vinden. Hij maakte de switch naar programmeur en kwam al snel in aanraking met alle problemen van softwareontwikkeling. Overtuigd dat we echt veel meer zouden moeten kunnen genieten van ons werk ging hij op zoek naar antwoorden en ontdekte Scrum. 

Zo leerde hij dat mensen in teams en organisaties centraal staan omdat zij de bijdrage leveren om impact te maken. Agile is de oplossing, een win-win manier van denken en werken voor zowel werknemers als werkgevers en de nieuwe competitieve baseline tegen welke alle organisaties gemeten gaan worden. 

Erik de Bos

Werkzaam als Scrum Master, Agile Coach en Agile Consultant bij Scrum Facilitators werkt Erik de Bos met een groep Agile idealisten met als droom om de wereld te verbeteren. Daarnaast is Erik freelance schrijver en spreker.