Seminar 2022: 'Nieuwe schoenen'

Over dit evenement

Categorie
Seminar
Organisator
BPUG
Datum
23 nov. 2022
Locatie
Domstad vergadercentrum in Utrecht

Seminar 2022: 'Nieuwe schoenen'

Het jaarlijkse BPUG seminar komt er weer aan, dus zet woensdag 23 november 2022 alvast in je agenda.

In 2021 was het thema van ons succesvolle seminar ’Time to Change’.
Verandering is wat ons bezighoudt. We delen best practices over verandering. Maar de verandering verandert. Deze verandering is constant en gaat bovendien steeds sneller. We moeten bijblijven. En daarvoor hebben we nieuwe schoenen nodig. Schoenen die beter passen bij deze tijd. 
 
We verwelkomen je graag op onze nieuwe locatie, bij onze sponsor de Hogeschool Utrecht, in Vergadercentrum Domstad in Utrecht op het BPUG Seminar 2022: 'Nieuwe schoenen'.

Tijdens het seminar gaan we dieper en concreter in op de verandering van verandering. Wat betekent dit voor ons werk? En wat betekent dit voor onszelf? 

Niet achterover leunen en consumeren, maar een deepdive in een thema. Uit de groef, de inzichten omzetten in werkelijke actie waar je de volgende dag mee kunt beginnen. In het middendeel van het seminar bewandel je een van de vijf routes:

Het BPUG seminar is gratis voor BPUG leden. Ben je geen BPUG lid, maar wil je wel komen tegen een vergoeding, log dan in als gast en bestel het type ticket dat voor jou van toepasing is.