Portfoliosturing

Route-Portfoliosturing-200x299.png

Portfoliosturing

Deze route wordt verzorgd door Intermedius.

Organisaties moeten steeds flexibeler en sneller op ontwikkelingen reageren. Daarvoor is rust, ritme en regelmaat in de besluitvorming en samenwerking fundamenteel. Alleen dan realiseren organisaties hun ambities. Maar hoe organiseer je zo’n portfoliosturing nou optimaal?

  • Alignment tussen strategie en uitvoering processen, governance, informatie en gedrag.

  • Voortgang van het realiseren van de doelen.

  • Keuzes maken - wat levert het beste rendement/ de meeste waarde op, in relatie tot de gestelde ambities van de organisatie.

  • Continu in staat zijn om snel en adequaat bij te kunnen sturen.
    Op deze dag gaan we een deep-dive maken in de wonderlijke wereld van portfoliosturing.

Serious gaming

We trappen af met een serious game waarin de kaders van het werkveld worden neergezet. Deze kaders zijn leidend bij de klantcasus die we vervolgens gezamenlijk (in subgroepen) aan gaan pakken. Geen tijd dus om achterover te leunen en kennis te absorberen... Nee! Handen uit de mouwen.

Vaak blijft het bij zo’n casus toch nog een ver van je bed show. Om het zo specifiek mogelijk voor jou te maken gaan we in het laatste uur de vergaarde inzichten omzetten naar zaken waar jij binnen je organisatie het komende jaar mee aan de slag kan. Schrijf je dus nu in voor deze route en kom alles te weten over portfoliosturing!


Wil je deze dag niet missen? Reserveer dan nu je ticket voor het BPUG seminar. ​​​​​​​

intermedius-spotlight-2018-05-17-124434536.png
Sponsor seminar