P3.express

Route-Eenvoudig-projectmanagement-200x299.png

P3.express - het minimalistisch en praktische projectmanagementsysteem

Deze route wordt aangeboden door Van Haren Publishing.

Ondanks het bestaan van fundamentele methodieken zoals PRINCE2® en PMBOK®, worden de meeste projecten nog steeds op basis van intuïtie gemanaged, zonder de hulp van een gestructureerde projectmanagement methode. Dit is het geval omdat de fundamentele methodieken, hoewel van onschatbare waarde, vaak te complex zijn voor gewone projecten. 

Excel is een erg populaire rekentool. Wat zou er gebeuren als we Excel zouden vervangen door een programmeertaal? De meeste mensen zouden geen berekeningen met de computer meer maken. Immers, ze zouden de programmeertaal niet kunnen, of willen gebruiken, ook al is deze vaak krachtiger dan een eenvoudige rekentool zoals Excel. 

In bovenstaande vergelijking geldt het volgende: Fundamentele projectmanagement methodieken zijn vergelijkbaar met programmeertalen. Echter, wat de meeste mensen meestal nodig hebben is een eenvoudige rekentool zoals Excel. P3.express is die eenvoudige tool. 

P3.express is eenvoudig om te leren, eenvoudig om te gebruiken en eenvoudig om uit te leggen. In deze route op het BPUG seminar leggen we je uit hoe P3.express is ontstaan, hoe het in elkaar zit en gaan we er vooral met elkaar praktisch mee aan de slag. 


Deze route wordt verzorgd door Van Haren Publishing in samenwerking met P3.express.


Wil je deze dag niet missen? Reserveer dan nu je ticket voor het BPUG seminar. 

P3_express.png