De BPUG Projectcommunity is een community van projectprofessionals die inzichten, kennis en ervaringen delen om steeds beter verandering te organiseren.

Als professional wil je bijblijven.

Als professional wil je jezelf blijven ontwikkelen binnen je vakgebied.

Daar hebben we elkaar voor nodig.

Samen kunnen we namelijk bewezen practices verbinden met nieuwe inzichten en methodes.

Zo groeien wij als professionals en voegen we meer waarde toe aan organisaties en voor klanten. En blijf je succesvol als professional in een snelveranderende markt.


Verbinding 

De BPUG Projectcommunity faciliteert verbinding tussen professionals in een vertrouwde en inspirerende omgeving. Daarvoor is een beweging nodig die professionals uit hun kantoren haalt en actief met elkaar in contact brengt. Ervaringsuitwisseling en kennisdeling vindt bij ons live plaats. Dit levert waardevolle interactie op voor elk communitylid.

De inhoud van onze bijeenkomsten gaat altijd over het vergroten van competenties op het gebied van leiderschap, gedrag, samenwerking en de onderliggende methodieken. Zowel binnen projectmatige, iteratieve of procesmatige functies.

Dat maakt dat we een Projectcommunity zijn waarin co-creation centraal staat. Noem het een netwerk, noem het een club. Het is vooral een plek waar professionals en organisaties elkaar ontmoeten, ondersteund met een digitaal platform. Er is geen winstoogmerk, de lidmaatschapsbijdrage is laagdrempelig en eigenlijk hoef je maar één te doen: te komen en jezelf te zijn.

Jouw point of view delen en je laten inspireren door de andere leden.

Dat is de waarde van de BPUG Projectcommunity.