Laat je niet gijzelen! Neem regie over het effect van machtsposities op jouw leiderschap

Over dit evenement

Categorie
Kennissessie
Organisator
BPUG
Datum en tijd
25 mei 2023 18:00 - 21:30
Locatie
KWD Nieuwegein

Aan wie geef jij onbewust autoriteit waardoor je daadkracht afneemt? Door wie laat jij je onbedoeld gijzelen op de relatie zodat je te voorzichtig wordt? Resultaatgericht managen van veranderingen blijft ingewikkeld. Koershouden en tegelijkertijd draagvlak creëren vraagt om zowel met lef te kunnen afbakenen als te verbinden.

In deze workshop laten Hajati Wieferink en Dennis van der Spoel, oprichters van The Dragon Tail Company, je ervaren hoe je door zelfreflectie op drie perspectieven direct je handelingspalet kunt vergroten.

De workshop vraagt eerlijke reflectie op je eigen machtsdynamieken en bereidheid elkaar actief te helpen. Je zult ervaren waar je andere keuzes kunt maken om steviger regie te nemen over je eigen leiderschapspotentie.

Dennis van der Spoel – Chief Sage

Met meer dan 30 jaar ervaring in grote bedrijven en startups, heeft hij hands-on innovatie en transformatie meegemaakt in rollen variërend van programmamanager en producteigenaar tot COO en leiderschapscoach. Hij spreekt regelmatig op conferenties en evenementen over de hele wereld.

Hajati Wieferink – Chief Mage

​​Met meer dan 25 jaar ervaring in organisatieverandering en een grote interesse in persoonlijke drijfveren en authenticiteit, heeft ze een zesde zintuig ontwikkeld om beperkende overtuigingen op te sporen en te ontmantelen. Als organisatiecoach heeft zij vele leiderschapsteams begeleid.

Programma
18:00 – 18:50 uur Ontvangst en het nuttigen een warme maaltijd
18:50 – 19:00 uur Welkom en Introductie
19:00 – 21:00 uur Sessie door Hajati Wieferink en Dennis van der Spoel
21:00 – 21:30 uur Afsluiting en borrel


Kosten deelnemers
Deelname is gratis voor leden, €25,- voor niet leden

Locatie
KWD Resultaatmamagement
Edisonbaan 15
3439 MN Nieuwegein

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien