Zuivere speeltijd – 7 juni 2012
Jargon uit de sportwereld dat aangeeft waar het allemaal om draait: de tijd waarin daadwerkelijk gespeeld wordt. Sporters weten dat als geen ander: winnen doe je in de zuivere speeltijd. Maar om te winnen zijn voorbereiding, training, rust, nazorg, ja eigenlijk alles wat bijdraagt aan je prestatie wel degelijk van belang! De sporter die piekt in de zuivere speeltijd zal zijn/haar kans op succes aanzienlijk verhogen!

Hoe mooi zou het zijn als we onze projecten, programma’s en portfolio’s ook zouden kunnen laten pieken op de momenten die echt tellen!

Zeker in een tijd waarin organisaties efficiënter en effectiever moeten handelen zou het mooi zijn als we de speeltijd zo zuiver mogelijk krijgen. Dit seminar neemt u mee naar de praktijk van organisaties die op verschillende manieren omgaan met de speeltijd die ze hebben en de wijze waarop ze deze zo zuiver mogelijk maken.

– Hoe beperkt u het vertragende effect van besluitvorming op de doorlooptijd, de te behalen resultaten en de creativiteit en bevlogenheid van uw team
– Hoe bereikt en bewaakt u de optimale teamsamenstelling
– Hoe voorkomt u verlies van tijd en kwaliteit door onnodige wisselingen
– Hoe creëert u betrokkenheid bij de stakeholders vanaf het begin zodat wat u wilt bereiken tot het eind wordt gedragen?
– Welke spelregels, methoden en materialen zijn er om de zuivere speeltijd binnen uw project, programma of portfolio zo optimaal mogelijk te maken?

Presentaties

De presentaties van dit jaar kunt u opvragen bij  info@bpug.nl