Laurens van Piggelen en Anne-Fleur van Velzen

Laurens van Piggelen

Innoveren is het vernieuwen, en verbeteren, van processen en diensten. Dat is wat ik – Managing Partner bij Adapt Innovatie – al vele jaren doe op het gebied van strategie en projectmanagement. Nu richt ik me met Modern Projectmanagement op de cruciale factor van succes: de generalist.

Anne-Fleur van Velzen

Signaleren, verbinden en zorgen dat het geregeld wordt. Als Modern Projectmanager bij Adapt Innovatie is het mijn missie mensen en organisaties in hun kracht te zetten en mezelf weer misbaar maken. De één noemt het een Projectmanager, de andere Agile Coach of Proces Enabler. Het komt altijd terug op Modern Projectmanagement.

Sessie

S4

Tijd

10.45 – 12.00 uur

Modern Projectmanagement

Omschrijving

70% van alle IT-projecten gaan niet goed (genoeg) doordat ze niet op tijd afgerond zijn, teveel kosten, of niet het juiste leveren. Zelfs als ze volop de bekende methodieken als Agile, Prince-2 en Lean Six Sigma hanteren. Wat organisaties ook proberen, niets lukt: Beter regels naleven, of het binnenhalen van nog meer gecertificeerde experts …. Kan het dan wel beter?!

Deze sessie brengt je een combi van ‘oh ja’s’, licht controversiële standpunten en frisse inzichten. Modern Projectmanagement is de redding van worstelende projectorganisaties. Ontdek hoe je de vicieuze cirkel van falend projectmanagement doorbreekt. Wat moet er gebeuren op strategisch niveau? Moeten jouw waardevolle certificaten op de brandstapel? Wat verandert er? En wat betekent dit voor de traditionele rol van de projectmanager?

Iedereen heeft wel een mening over wat er beter kan, of anders moet. Ben je het met ons eens? Of gooi jij het over een andere boeg? Bij deze sessie kan jij je uitleven!