Petra Kuipers

Petra Kuipers

Petra Kuipers helpt leidinggevenden en projectleiders om op een natuurlijke manier hun impact te vergroten, zodat ze hun omgeving succesvol in beweging krijgen. Na 20 jaar als project- en verandermanager te hebben gewerkt, verzorgt ze nu met haar bedrijf De Implementatiedokter programma’s en consultancy rond (project)leiderschap.
Daarnaast is Petra auteur van Het boomhutgevoel – gids voor inspirerend projectleiderschap en host van de populaire Nieuwe Leiders Podcast.

Sessie

S9

Tijd

15.00 – 16.00 uur

Het boomhutgevoel – een flitscursus inspirerend projectleiderschap

Omschrijving

Weet je nog, hoe je als kind aan een project werkte? Hoe je met kinderen uit de buurt een hut bouwde en hoeveel fantasie en positieve energie dat losmaakte? Tegenwoordig heeft het werken aan projecten zelden dat effect. Met de hoeveelheid veranderingen en projecten is het ook geen wonder dat projectmoeheid veel voorkomt. Toch neemt het aantal projecten alleen maar toe en het ziet er niet naar uit dat dit gaat veranderen.

Petra Kuipers vindt dat de tijd rijp is voor een andere benadering. In deze flitscursus inspirerend projectleiderschap ontdek je hoe je een volwassen versie van het boomhutgevoel in je projecten creëert.