Veranderfitness

Route-BPUG-seminar-plenair-200x299.png

Veranderfitness: hoe krijg jij mensen in beweging?

Hoe veranderfit ben jij? Hoe reageer jij op veranderingen en wat leer je daaruit? In deze actieve en interactieve afsluitende sessie van Marieke van Laar ervaar je grappige oefeningen over veranderen en samenwerking.

Je leert:
- hoe denken in mogelijkheden, in plaats van in beperkingen tot innovatie leidt; 
- het belang van de first follower; 
- het belang van anders kijken naar fouten. 
 
Dit is een sessie die je niet vaak meemaakt maar waar jij of je team nog vaak aan kan refereren. Elke werkvorm is een soort spel, en mensen gedragen zich vaak in een spel zoals ze zich ook in een team, of onder druk, gedragen. We gaan veel lachen én reflecteren. Je vertaalt jouw aha-momenten naar inzichten en voornemens voor jouw werkpraktijk. Na afloop weet je niet alleen hoe veranderfit jij bent of je team is, maar ook welke mindset helpt bij het samen stappen zetten naar resultaat.

Marieke van Laar geeft creatieve, interactieve workshops en trainingen in het bedrijfsleven en voor theatergroepen. Haar expertises zijn improvisatietrainingen, presentatietraining, Powerpoint Karaoke en Train-the-trainer. Zelf staat ze al 20 jaar regelmatig op de planken als improvisatieacteur, maar ook als presentator, trainer of comedian. Haar manier van lesgeven wordt omschreven als deskundig, actief, uitermate positief, met humor én inhoud.

Dit wordt een energieke afsluiter van een interessante en leerzame dag op het BPUG seminar 2022 waarbij we zelf nog ook in beweging komen! 

Marieke_van_Laar.jfif