Webinar

Zelf ervaren hoe je samenwerking laat werken

“Eén van de dingen die ik altijd vertel aan het begin van een sessie, is dat mensen goed naar elkaar moeten luisteren en dat luisteren iets anders is, dan wachten tot je kunt gaan praten. Luisteren is een actieve vorm van aanwezig zijn. Door te luisteren en door te bouwen op dat wat je hoort, ontstaan gemeenschappelijke ideeën en een basis voor samenwerking.” 

Het klinkt super eenvoudig: door goed te luisteren ontstaat samenwerking. De praktijk blijkt weerbarstiger. Want hoe zorg je voor een context waarin je kunt luisteren? Hoe zorg je voor een context waar ruimte is om op elkaars ideeën te bouwen? En hoe zorg je voor een context waarin een doorlopende dialoog mogelijk is? Zodat je samen (met een grote groep) aan complexe en grote vraagstukken kunt werken. Zodat je een strategie ontwikkelt, die zichzelf implementeert. Zodat je een verandering doorvoert, zonder weerwoord. 

Op 25 mei nemen we je mee en laten we je ervaren hoe je met vanzelfsprekende vaardigheden tot echte samenwerking (en magische resultaten) kunt komen. Deze workshop wordt aangeboden door GroupMapping

Paul van Wijngaarden

Paul van Wijngaarden

In zijn rol als facilitator richt Paul zich op het ontwerp en de uitvoering van grootschalige transformatieprogramma’s. Het faciliteren van samenwerking gebeurt daarbij met een mensgerichte, interactieve en visuele aanpak. 

De sessie 

Deze online sessie vindt plaats van 16.00 – 17.00 uur 

Kosten

Gratis
 

Datum

25-05-2022
 

Tijd

16:00 - 17:00
 

Locatie

Online Event
 

Inschrijven tot

25-05-2022

Delen