Webinar
inschrijven verlopen

Workshop “Mijn persoonlijk Agile Leiderschap Manifest”

Op 10 juni verzorgt BPUG een interactieve sessie waarin je je eigen Agile Leiderschap Manifest creëert en samen met collega Agile leiders aanscherpt.

Wat voor Agile leider ben jij? Wat zijn jouw waarden? Hoe kun je dit vertalen naar een persoonlijk Agile Leiderschap Manifest?
Deze workshop is voor iedereen die geïnteresseerd is in Agile werken en leiderschap. Voor leidinggevenden en professionals die inzicht willen krijgen in hun persoonlijke agile leiderschapsstijl.

In interactieve break-out sessies en via Miro ga je zelf aan de slag met het maken van een eigen Agile Leiderschap Manifest en bespreken we gezamenlijk het proces en je vragen. Ook vertellen we meer over de Agile Leiderschap Community die onlangs is opgericht en wat deze community jou kan bieden.

Sprekers zijn Frank Oeben, Nicolette Post en Joost Comperen

Deze sessie is een van de eerste workshops vanuit de Agile Leiderschap Community. De host is Frank Oeben, schrijver van het boek ‘En nu Agile?’. Tijdens de boekpresentatie van dit boek bij de BPUG vorig jaar ontstond een werkgroep waar de Agile Leiderschap Community uit is ontstaan. Nicolette Post ging in een serie blogs op zoek welke competenties en waarden een Agile Leider nodig heeft om succesvol te zijn. Samen met Margot Kouwenberg, Joost Comperen en Feddo Soeterik ontwikkelen zij producten en concepten waarin (potentiële) Agile leiders elkaar helpen te groeien in hun rol en zo een (nog betere) Agile leider te worden.

Programma
16.00-16.10 uur – Opening en welkom door BPUG
16.10-16.40 uur – Introductie van het Agile Leiderschap Canvas
16.40-17.10 uur – En nu aan de slag met je eigen manifest!
17.10-17.25 uur – Over de Agile Leiderschap Community
17.25-17.30 uur – Afsluiting door BPUG

Aanmelding
Deelname is gratis. Aanmelden kan via het formulier bovenaan deze pagina tot uiterlijk donderdag 10 juni 2021. Na sluiting van de inschrijftermijn ontvang je de inloggegevens voor deze online sessie.

Kosten

Gratis
 

Datum

10-06-2021
 

Tijd

16:00 - 17:30
 

Locatie

Online Event
 

Inschrijven tot

10-06-2021

Delen