Webinar

Workshop Agile mindset

Vanwege de beperkte beschikbaarheid, is de inschrijving voor deze workshop gesloten. We hopen op korte termijn een tweede sessie te organiseren.

Binnen Agile leiderschap wordt ‘mindset’ als een van de sleutels gezien. In het Agile Leiderschap Manifest en de Agile Leiderschap Competenties (zie Agile leiderschap canvas) is hier ook veel over terug te vinden.

Maar wat is het nu precies, die ‘Agile mindset’ of ‘growth mindset’? En wat moet jij ermee? Heb jij een growth mindset? Wanneer heb je die nodig? Kan je die ontwikkelen? En hoe dan?
En wat als jij een fixed mindset hebt? Of hoe begeleid je anderen die dat hebben?

In deze workshop verkennen we eerst kort een stukje theorie, en gaan dan praktisch met werkvormen aan de slag om dit voor jezelf helderder te krijgen.
Dat is tevens de basis om het zelf te kunnen gebruiken in begeleiden van medewerkers en groepen in hun ontwikkeling naar Agile leiderschap.

De workshop wordt geleid door coaches Meinou van Beek en Harm van Beek.
‘Goaching’ heeft niet alleen ‘coaching’ in zich, maar legt ook de nadruk op het doen en de follow-up, ‘go’.
De workshop wordt verder gefaciliteerd en aangeboden door Joost Comperen en Frank Oeben van de Agile Leiderschap Community.

Spreker: Meinou van Beek

Meinou van Beek

Meinou van Beek studeerde Toegepaste Psychologie aan de (HvA) Hogeschool van Amsterdam. Tijdens haar studie was ze al werkzaam voor de HvA als coach van studenten. Haar scriptie ging over zelfeffectiviteit; een theorie van Bandura waarin ze ook de relatie met de theorie Growth mindset onderzocht van Dweck. Ze is momenteel werkzaam voor de HvA als keuzecoach

Spreker: Harm van Beek

Harm van Beek

Harm van Beek heeft zich na zijn opleiding op het gebied van communicatie(therapie) ontwikkeld tot Agile Projectmanager binnen grote en complexe organisaties. Hij helpt hen in zijn opdrachten te komen tot het volgende niveau van agile werken.
Daarbij combineert hij het werken in Flow met het behalen van de gewenste resultaten. Als SAFe SPC treedt hij op als coach en geeft hij diverse trainingen.

Programma informatie:
20.00 – 22.00: Workshop via Zoom

Registratie
Aanmelden kan op dit niet meer omdat de workshop al vol. We houden je op de hoogte voor een tweede sessie.  

Kosten

Gratis
 

Datum

24-11-2021
 

Tijd

20:00 - 22:00
 

Locatie

Online Event

Delen