Teambuilding

Op 9 juni 2022 staat onze tweede kennissessie van dit jaar in het teken van teambuilding en kunnen we niet wachten om de harde, maar vooral ook de zachte kant ervan te bespreken.
Daniël E. Brouwer en Hendrika Willemse-Vreugdenhil belichten dit thema van de verschillende kanten. Het verbindende in de verhalen is de noodzaak van de kracht van een team om als organisatie het verschil / succes te maken.

Samen met de KNVI organiseert de BPUG deze eerste kennissessie, eindelijk weer live op locatie en wel in Amsterdam Sloterdijk.

Sessie 1: Robuustheid van een team
Robuustheid is het vermogen van een team om onder veranderende omstandigheden in de
kern van haar eigenschappen hetzelfde te blijven. Zelfs wanneer er invloeden van buiten en van binnen zijn, die aansporen en dwingen om te veranderen. Het is immers de manier waarop de teamleden gewend zijn met elkaar samen te werken.
Robuustheid is de perfecte balans tussen stabiliteit (star) en het vermogen je aan te passen
(ad hoc).
Daniël verteld vanuit het perspectief van zijn boek hoe je deze balans het beste kan creëren.

Daniël E. Brouwer is eigenaar en oprichter van de VFB Academy en IMNEO. Hij is Lean Six Sigma Master Black Belt en expert op het gebied van functioneel beheer, en daarnaast auteur van ‘Hét handboek voor de functioneel beheerder’ (Nubiz 2019) en ‘Het procesboek voor de functioneel beheerder’ (Nubiz).

Sessie 2: “kampioenen-teams”  in jouw organisatie
Tijdens deze sessie vertelt Hendrika over haar topsport ervaring en welke elementen hieruit een enorm verschil kunnen maken in het bedrijfsleven en met name het bouwen van uitermate succesvolle teams. Maar ook alle tips en tricks die ook voor jou als persoon als het verschil kunnen maken in je dagdagelijkse leven en het bouwen van je carrière. Je hoort alles over een krachtige mindset, focus, discipline, teamspirit en slimmer werken. De sessie is interactief en er is alle ruimte om vragen te stellen, dus maak hier ook zeker gebruik van.

Hendrika Willemse-Vreugdenhil is ondernemer, high-performance coach, topatleet en al ruim 20 jaar als vrouw in de IT werkzaam. De afgelopen 20 jaar heeft ze uitgebreide ervaring opgedaan in het opbouwen van haar business, de verkoop daarvan en binnen verschillende corporate IT-bedrijven. Naast het zakelijke aspect heeft ze 20 jaar karate ervaring op internationaal niveau en is ze drievoudig Wereldkampioen en tweevoudig Europees kampioen. Hendrika combineert haar kennis, ervaring en best practices om teams en organisaties naar een hoger niveau te brengen en om professionals het maximale uit zichzelf te laten halen.  

Kennissessie tijden

17.45 uur: inloop
– 18.15 tot 19.00 uur: eerste sessie van Daniël Brouwer
– 19:00 tot 19:30 uur: pauze & een hapje
– 19:30 tot 20:15 uur: tweede sessie van Hendrika Willemse
– 20:15 tot 21:00 uur: netwerken & een borrel

Deze kennissessie is gratis voor de leden van de BPUG.
Niet-leden zijn tegen een vergoeding van € 30,- van harte welkom.

Registratie
Aanmelden kan via het formulier bovenaan deze pagina tot uiterlijk woensdag 8 juni 2022. 

Kosten

Gratis
 

Datum

09-06-2022
 

Tijd

18:00 - 21:00
 

Inschrijven tot

08-06-2022

Delen