Webinar
inschrijven verlopen

Snelcursus zakelijk tekenen

Op ons BPUG seminar van 2021 gaf Wouter een spoedcursus zakelijk tekenen. Zijn sessie werd zo hoog gewaardeerd dat we onze BPUG leden die er toen niet bij konden zijn, graag de mogelijkheid willen geven deze workshop alsnog te volgen. Een echte aanrader dus!

In deze spoedcursus leer je hoe gewenste veranderingen in beeld kan vatten. Beeld zorgt voor sneller begrip en beter verwerken van informatie. Bovendien blijft de boodschap beter hangen.

Tekenen hebben we na de basisschool verleerd of we zijn bang dat een ander ons werk gaat beoordelen alsof het een Rembrandt is. Wouter helpt je over die belemmerende overtuiging heen en leer je een aantal basistechnieken, zodat jij daarna vol vertrouwen veranderingen in beeld brengt.

Meer met zakelijk tekenen doen? 
Wil je nu meer doen met zakelijk tekenen, dan kun je de training van Wouter volgen via de Facilitation Academy en met de kortingscode “bpug” krijg je direct 10% korting. 

Lees hier meer: Zakelijk Tekenen – de basis – Facilitation Academy (facilitation-academy.nl) 

Spreker: Wouter Niks

Als facilitator begeleidt Wouter Niks organisaties bij diverse soorten sessies en bijeenkomsten om samen tot de kern te komen. Hij maakt daarbij gebruik van visualisatie: tekeningen voor duiding en verheldering. Ook geeft hij trainingen ‘Zakelijk Tekenen’ voor iedereen die wil leren communiceren met stift en papier om daarmee de impact te vergroten van vergaderingen, presentaties, plannen, etc..

Workshop tijden:
16.00 – 17:00 uur

Zorg dat je een aantal stiften (kleuren zwart, oranje, blauw/groen en grijs) en bij voorkeur A3 papier klaar hebt liggen (anders gewoon A4).

Registratie
Aanmelden kan via het formulier bovenaan deze pagina tot uiterlijk donderdag 10 februari 2022. 

Kosten

Gratis
 

Datum

10-02-2022
 

Tijd

16:00 - 17:00
 

Locatie

Online Event
 

Inschrijven tot

03-02-2022

Delen