Ontdek jouw (Agile) mindset

Inzicht in een Growth en Fixed mindset: onderzoek naar jouw Agile mindset.

Je mindset bepaalt je gedrag, je gedrag bepaalt je resultaat, en je resultaat heeft weer invloed op je mindset. Zo is de cirkel rond. Om een bepaald resultaat te behalen focussen we ons vaak op het gedrag dat we dan willen zien. Maar een verandering in gedrag (DOEN) betekent ook een verandering in mindset (DENKEN). En dat denken zit ons soms nog wel eens in de weg om die gedragsverandering te realiseren.

Wat is die mindset nu precies? En hoe heb je daar invloed op? In deze interactieve online workshop duiken we in onze mindset. We gaan in op hoe DENKEN, DOEN en REFLECTEREN onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Je leert de theorie van een Growth en een Fixed mindset. En we maken het bruggetje naar een Agile mindset. In break-out sessies ga je met de informatie en theorie zelf aan de slag en vertaal je dit naar jouw eigen situatie. Je krijgt daarbij ook inzichten van andere deelnemers.

Agile Mindset

Dit wordt een praktische workshop waarin je inzicht krijgt in de vraag “Hoe zit dat nu eigenlijk bij mij?”.

Over Barbara Stam

Barbara Stam coacht professionals en teams voorbij de inhoud op het gebied van samenwerken en leiderschap. Werken aan meer grip en impact heeft als resultaat meer betrokkenheid, betere teamresultaten en meer werkplezier.

Met 20 jaar werkervaring in teams, onder meer als projectmanager, heeft zij ervaren wanneer de samenwerking stroef of soepel verloopt. Als coach helpt ze nu projectmanagers, scrummasters en teams met de uitdagingen waar ze voor staan.

“Iedereen bezit een enorme oerkracht en alles is in potentie aanwezig, we moeten er alleen toegang toe krijgen. Door in de natuur in beweging te zijn, creëert Barbara een setting die ruimte biedt voor een ander perspectief, beleving en verandering. Zo maakt ze los wat vast zit en wat in beweging mag komen, want beweging is nodig om vooruit te komen.”

Een moeiteloze beweging komt van binnenuit. Vanuit wie je bent en waar je voor staat. Oerkracht!

De sessie

De sessie vindt plaats van 19:30 tot 21:00 uur via Zoom.

https://us02web.zoom.us/j/86928927460?pwd=MzF1UFdQV1FtZ1Jia3J1NVpYTDYvdz09

Meeting ID: 869 2892 7460

Passcode: 020309

Kosten

Gratis
 

Datum

13-06-2022
 

Tijd

19:30 - 21:00
 

Locatie

Online Event
 

Inschrijven tot

12-06-2022

Delen