Webinar
inschrijven verlopen

Nieuwjaarssessie: Let’s go 2021!

Een nieuw jaar, nieuwe kansen; we zijn er met zijn allen toch zo aan toe! Wij hebben nog niet eerder zo verlangd naar een nieuw, fris en leuk startpunt! Laten we dat dan nu maar gewoon ‘2021’ noemen!

Afgelopen jaar heeft ons in ieder geval geleerd dat we wendbaar moeten zijn. We hebben in dit ‘echte leven’ continu te maken met veranderende omstandigheden, moeten op basis van halve inzichten keuzes maken & (bij)sturen en worden af en toe teruggefloten door de realiteit.

Alle ingrediënten die ook passen bij het mode woord ‘agile’, ofwel gewoon wendbaar. Met deze nieuwjaarssessie willen we jullie allemaal inspireren om er een topjaar van te maken.

Sprekers: Henny Portman, Antonio Nieto-Rodriguez en Kitty Clerc

Henny Portman, eigenaar van Portman PM[O] Consultancy, heeft 40 jaar ervaring in het projectmanagement domein. Hij was de thought leader binnen NN Group van het PMO-domein en verantwoordelijk voor de introductie en toepassing van de PMO-methodologieën in Europa en Azië. Hij traint, coacht en leidt (senior) programma-, project- en portfoliomanagers en sponsors en heeft verschillende professionele PMO communities opgezet. Hij is een geaccrediteerde P3O, PRINCE2, MSP, MoP, PRINCE2 Agile, AgilePM, AgilePgM en AgileSHIFT trainer en een SPC4 SAFe consultant en trainer. Daarnaast is Henny internationaal spreker en auteur van vele artikelen en boeken op het gebied van PM(O) en blogger.

Antonio Nieto-Rodriguez is a leading expert in project management and strategy implementation, recognized by Thinkers50 with the prestigious award “Ideas into Practice.” He is the creator of concepts like The Project Economy and the Project Manifesto. Former Chairman of the Project Management Institute, he is the co-founder of the Strategy Implementation Institute and the global movement Brightline. He is the author of Lead Successful Projects (2019, Penguin), The Project Revolution (2019, LID), and The Focused Organization (2012 Gower). Currently writing the HBR Project Management Handbook.

Kitty Clerc helpt als zelfstandig Agile Trainer en Coach opdrachtgevers met het in praktijk brengen van het Agile gedachtegoed. Ze traint en begeleidt teams en (project)managers. Haar credo: heb je kennis van de theorie dan leer je vervolgens vooral door te doen. Door regelmatig te reflecteren word je er meester in!

Praktische informatie:
18:00 – 18:10 uur Welkom door BPUG
18:10 – 18:45 uur Waarom mislukken zoveel agile transities? – Henny Portman
18:45 – 19:20 uur Disruptive Trends in Project Management – Adapt or Die – Antonio Nieto-Rodriguez
19:20 – 19:30 uur Koffiepauze
19:30 – 20:05 uur De nieuwe Scrum Guide – Kitty Clerc
20:05 – 20:15 uur Afsluiting en toost op het nieuwe jaar

Aanmelding:
Deelname is gratis. Aanmelden kan via het formulier bovenaan deze pagina tot uiterlijk dinsdag 12 januari 2021. Na sluiting van de inschrijftermijn ontvang je de inloggegevens voor deze online sessie.

Kosten

Gratis
 

Datum

13-01-2021
 
Tijd
18:00 - 20:00
 

Locatie

Online Event
 

Inschrijven tot

12-01-2021

Delen