Webinar
inschrijven verlopen

Modern Projectmanagement

Van methodiek naar focus op effectiviteit van de projectmanager

Bij het BPUG seminar ‘Time to Change’ gingen Laurens van Piggelen en Anne-Fleur van Velzen in op het concept van Modern Projectmanagement: Focussen we ons op de juiste zaken? En wat heeft een organisatie nu echt nodig om te excelleren in projecten?

Een visie en concept wordt alleen maar beter als we goed over gediscussieerd wordt. Dat is de insteek van deze sessie van BPUG samen met Adapt Innovatie. Samen pakken we het verhaal op bij de belangrijkste pijlers van succesvol projectmanagement en gaan we in meer detail in op wat dat betekent voor jou, jouw opdrachtgevers en de manier waarop organisaties te werk gaan.

We nemen als uitgangspunt de aanpak die binnen Adapt Innovatie gehanteerd wordt: de generalist als projectmanager met een drang naar misbaar worden. Er is ook voldoende ruimte om jouw visie en feedback daarop in te brengen.

Wat gaat deze sessie jou brengen?

Inspiratie en kennisdeling
Podium om jouw visie op projectmanagement te delen en te sparren met collega experts
Handvatten om de grootste knelpunten voor effectief projectmanagement in jouw organisatie te bepalen
Ontdekken wat de rol van Modern Projectmanagement kan zijn bij het effectiever worden van projecten.

Spreker: Laurens van Piggelen

Laurens van Piggelen

Laurens van Piggelen is Managing Partner bij Adapt Innovatie. Innoveren is het vernieuwen, en verbeteren, van processen en diensten. Dat is wat hij al vele jaren doet op het gebied van strategie en projectmanagement. Nu richt hij zich met Modern Projectmanagement op de cruciale factor van succes: de generalist.

Spreker: Anne-Fleur van Velzen

Anne-Fleur van Velzen

Anne-Fleur van Velzen signaleert, verbindt en zorgt dat het geregeld wordt. Als Modern Projectmanager bij Adapt Innovatie is het haar missie mensen en organisaties in hun kracht te zetten en zichzelf misbaar te maken. De één noemt het een Projectmanager, de andere Agile Coach of Proces Enabler. Het komt altijd terug op Modern Projectmanagement.

Workshop tijden:
19.00 – 21:00 uur

Registratie
Aanmelden kan via het formulier bovenaan deze pagina tot uiterlijk donderdag 9 december 2021. 

Kosten

Gratis
 

Datum

09-12-2021
 

Tijd

19:00 - 21:00
 

Locatie

Online Event
 

Inschrijven tot

09-12-2021

Delen