inschrijven verlopen

Het Agile Leiderschap Café: intervisie en een interessante praktijkcase

Op 24 februari duiken we de inhoud in met als thema: “Welke stappen zijn nodig in de aanloop naar een agile werkwijze?”

Feddo Soeterik presenteert de praktijkcase: ‘Genomen stappen tot Agile werkwijze’. Hierin beschrijft hij de weg die bewandeld is om tot een Agile werkwijze te komen. Vragen die beantwoord moesten worden waren: ‘Welke werkwijze past nu het beste bij team?’, ‘Wat is de scope van het team?’, ‘Waarom bestaan we eigenlijk als team?’. Hier zijn keuzes in gemaakt waardoor ze nu aan de start van een mooie weg voorwaarts staan.

Aan de hand van deze case gaan we met elkaar in gesprek in groepjes. Kennisuitwisseling, inspiratie, intervisie en netwerken staan hierin centraal.

Feddo Soeterik

Als Scrum Master helpt Feddo organisaties in de transitie naar Agile werken en/of met het verder optimaliseren hiervan. Hij heeft inmiddels ruim 3 jaar ervaring in het coachen van Scrum Masters, Product Owners, teamleden en stakeholders. Hij gelooft in het gezamenlijk oplossen van problemen, leren door te doen en in de plan-do-check-act cycli met het team om de gewenste resultaten te bereiken. Durf daarbij fouten te maken, want daar leer je juist van!

Feddo weet hoe je een team kan enthousiasmeren voor Scrum en wil jou en jouw team graag iets meegeven waar je zelf mee vooruit kan.

De sessie

De sessie is van 17-18 uur, met uitloop in het online café.

Kosten

Gratis
 

Datum

24-02-2022
 

Tijd

17:00 - 18:00
 

Locatie

Online Event
 

Inschrijven tot

24-02-2022

Delen