inschrijven verlopen

Geen tijdperk van verandering, maar een verandering van tijdperk

Iedereen gaat anders om met veranderingen. Dit weten we natuurlijk wel (uit de boekjes), maar als de druk en/of de urgentie toeneemt, hebben we als veranderaars toch steeds de neiging om de ander te veranderen volgens onze eigen handleiding. Weerstand negeren we, early adaptors koesteren we.
Wat Laurens Putter betreft is er geen goede of slechte reactie op verandering, maar elke reactie vraagt wel een andere benadering. Tijdens deze sessie ervaren de deelnemers het verschil en leren ze van elkaar de optimale reactie.

De sessie

Met elkaar exploreren we welke benadering weerstand creëert en welke interactie ruimte geeft aan het verlangen achter de zorg bij de ander. Zo krijgen de deelnemers een schat aan mogelijke reacties op collega’s in verandering. Ook besteden we aandacht aan het herkennen van de signalen van collega’s in transitie. Iedereen zal de sessie verlaten met hernieuwde energie om veranderingen te begeleiden of te ondergaan.

Over Laurens Putter

Met zijn enthousiaste en open persoonlijkheid helpt Laurens Putter professionals zichzelf te veranderen in de richting van hun aangewakkerde ambitie. Hij kan mensen op natuurlijke wijze motiveren en gebruikt creativiteit, praktijkvoorbeelden, vasthoudendheid en humor om de resultaten te bereiken. Op die manier prikkelt hij deelnemers om uit hun schulp te kruipen en nieuwe dingen te proberen.

Workshop tijden:
16.00 – 17:00 uur

Registratie
Aanmelden kan via het formulier bovenaan deze pagina tot uiterlijk donderdag 10 maart 2022. 

Kosten

Gratis
 

Datum

10-03-2022
 

Tijd

16:00 - 17:00
 

Locatie

Online Event
 

Inschrijven tot

10-03-2022

Delen