Webinar
inschrijven verlopen

En nu Agile!

Op dinsdag 30 juni a.s. zal Frank Oeben onze volgende online kennissessie verzorgen. Aanleiding is het verschijnen van zijn boek:

En nu Agile!
Elke dag een beetje beter.nl

Na het succes van de vorige online kennissessies hopen we ook deze keer op een hoge opkomst en een leuke sessie!

In deze boekpresentatie neem ik jullie mee in mijn gedachtengoed. Ik vertel je wat ik heb ontdekt en zoek de interactie op. Ik vertel over mijn visie op de Agile transformatie en ben vooral ook benieuwd naar jullie inzichten.
Aan de hand van stellingen gaan jullie in breakouts uiteen om het te hebben over het bestaansrecht van Agile, over wat Agile nou eigenlijk is. Over de randvoorwaarden om Agile te kunnen zijn en om Agile te kunnen doen. Over de rol van de manager, de rol van HR en de kansen en mogelijkheden die Agile biedt. Jullie spelen een belangrijke rol, het gaat uiteindelijk om kennisdeling. Ik heb de waarheid niet in pacht. Samen kunnen we een poging doen daar dichter in de buurt te komen.

Over het boek:
Wendbaarheid, reactievermogen en creativiteit zijn vereist om mee te kunnen doen in deze markt. Agile is een gevolg van hoe de wereld werkt en zelfs hoe mensen van nature het liefst werken. Zolang je het toepast als een manier van denken en werken en niet alleen als een manier van organiseren. Dat is het pleidooi dat ik toelicht in het boek. Van waarom ik er niet in geloof tot waarom ik de grootste Agile-fan ben!

Ik maak de vertaling van mijn eerdere twee boeken naar de organisatiecontext. Ik heb bestaand werk aan elkaar gekoppeld en de link gemaakt tussen mijn werk, mijn gedachten en de wereld van nu. De link naar Agile ga ik niet elke keer letterlijk benoemen. Ik ga ervan uit dat je die ziet, of van mij aanneemt dat die er is. Direct of indirect.

Spreker: Frank Oeben

Frank Oeben is patroon in teamontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Hij activeert, inspireert en ontwikkelt teams en mensen. Hij ontwikkelt trainingen, workshops, webinars en programma’s. Hij staat voor duurzame verandering in gedrag en organisaties. Na zijn interventies zijn de deelnemers geactiveerd en geïnspireerd en staan zij in de ontwikkelstand.

Praktische informatie:
16:00 – 16:05 uur Welkom en introductie
16:05 – 16:10 uur Introductie spreker
16:10 – 16:50 uur Sessie: En nu Agile!
16:50 – 17:00 uur Afsluiting

Aanmelding: 
Deelname is gratis. Aanmelden kan via het formulier bovenaan deze pagina tot uiterlijk maandag 29 juni 2020. Na sluiting van de inschrijftermijn ontvang je de inloggegevens voor deze online sessie.

Kosten

Gratis
 

Datum

30-06-2020
 
Tijd
16:00 - 17:00
 

Locatie

Online Event
 

Inschrijven tot

29-06-2020

Delen