Tijdens onze webinars worden af en toe leuke en interessante boeken besproken. Hieronder tref je een lijst van boeken die we de laatste tijd de revue hebben laten passeren. Klik op de afbeelding van het boek om het te bestellen of bekijk het webinar waar het boek onderdeel van was.

Meer ondernemerschap vertonen, hoe dan?!

Je hoort het steeds vaker op de werkvloer. Maar hoe doe je dat dan? En waarom doen mensen dat uit zichzelf dan niet? Ze runnen thuis toch ook de boel, wat is er anders op het werk dat het daar niet lukt? Onlangs verzorgde Edwin Hansma een webinar voor ons en nu is zijn boek uit! Bestellen kan via BOL.COM of via FYNCH.

Of kijk het webinar nu direct terug.

Essentie van Programmamanagement voor opdrachtgevers

Essentie van programmamanagement voor opdrachtgevers

Denkend vanuit wat opdrachtgevers nodig hebben, heeft Niels van Loon een boekje geschreven. Dit is geen vuistdik handboek rondom programmamanagement of programmatisch werken. Dit boekje bevat de essentie voor opdrachtgevers: een rijtje onderwerpen, waar de afgelopen jaren veel programma’s over zijn gestruikeld. Dit mag je niet missen! Bestel hem hier, of kijk het webinar nu terug.

Zet het op een bierviltje

Zet het op een bierviltje!

We maken projecten en initiatieven vaak onnodig ingewikkeld stelt Michiel van der Molen. Daarbij vergeten we een ding: wat niet eenvoudig is, wordt niet begrepen. En wat niet begrepen wordt, wordt niet gedaan. Dus als je iets gedaan wilt krijgen, maak het dan eenvoudig! Bestel het boek hier of kijk nu het webinar terug!

Plaatje boek WISP

WISP: Working in small Projects

Deze nieuwe projectaanpak is afkomstig uit dezelfde ‘stal’ als PRINCE2 en MSP. WISP is gericht op niet al te grote en minder complexe projecten en wordt nu al heel succesvol uitgerold. Meer info op WISP of kijk het webinar terug op deze pagina.

15% KORTING OP EEN E-BOOK VIA VAN HAREN

Kijk op Van Haren Publishing voor het actuele aanbod aan e-books waar je als BPUG lid 15% korting op krijgt. Heb je interesse in een van de E-boeken, laat het ons weten en je ontvangt de kortingscode om het E-boek te bestellen.