Pas 'Inspect & Adapt' toe op jezelf en breng persoonlijke ontwikkeling in beweging

Over dit evenement

Categorie
Kennissessie
Organisator
Frank Oeben
Datum en tijd
1 feb. 2024 18:00 - 21:00
Locatie
KWD Nieuwegein

Pas 'Inspect & Adapt' toe op jezelf en breng persoonlijke ontwikkeling in beweging

Benut je jouw talent en potentieel zo goed mogelijk? Wat wordt de volgende stap in jouw ontwikkeling? In veel organisaties is het Agile werken geheel of gedeeltelijk geland. Dan sta je voor de uitdaging om in een steeds meer Agile wordende omgeving relevant te blijven. In deze sessie bespreken we wat dat betekent voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Hoe je erachter komt welke ontwikkelingen jij kunt doormaken. Dat breng je dan in beweging met behulp van het Agile Leiderschap Canvas.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshops is vooral relevant voor professionals die in een Agile omgeving werken, geconfronteerd worden met een steeds meer Agile werkende omgeving en/of zich graag verder willen ontwikkelen op hun Agile leiderschapsvaardigheden.
Wat ons betreft is iedereen een Agile leider. Of zou dat zo moeten zijn.

Over de experts

Barbara Stam
Met 20 jaar werkervaring in teams in de ICT, onder meer als projectmanager, heb ik ervaren wanneer de samenwerking stroef of soepel verloopt. Als coach help ik nu projectmanagers, scrum masters en teams voorbij de inhoud met samenwerkingsvragen met als resultaat meer grip, en impact, meer betrokkenheid, betere team resultaten en meer werkplezier.
Mijn missie: beweging creëren wanneer zaken vastlopen.

Meer over Barbara

Joost Comperen
Als Product Owner, Scrum Master en Agile coach gewerkt in en met verschillende (Agile) teams. Joost heeft in zijn werk veel aandacht voor de mens in de Agile machine. Het doel is niet de machine in werking stellen, maar de machine zo af te stellen dat het tot dienst staat van de mens in de Agile omgeving. Zo komen we tot het best mogelijke resultaat en ook nog op een plezierige manier.

Meer over Joost

Frank Oeben
Vragen stellen, nieuwsgierig zijn, open en eerlijk naar dingen kijken, het eenvoudiger maken, laten draaien om de belangrijke dingen. Dat is wat ik doe.

Als expert in persoonlijk leiderschap en gedragsverandering zet ik mijn energie, kennis en ervaring in om mensen in beweging te brengen, spiegels voor te houden, groepen te activeren en samenwerking leuker en effectiever te maken. Daarnaast ben ik auteur van 350 blogs en de boeken ‘En nu jij!’, ‘En nu echt!’, ‘En nu Agile?’, ‘En nu wij!’ en ‘En nu eerlijk!’. In mijn podcast ga ik op zoek naar echte verhalen van echte mensen. Ontdekken hoe het leven werkt.
Mensen kennen mij als scherp maar vertrouwd, theoretisch onderlegd maar praktisch en serieus met humor.

Meer over Frank

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien