Lid worden

 

Lidmaatschap
De belangrijkste reden om BPUG-lid te worden is de mogelijkheid ideeën en ervaringen uit te wisselen met andere leden. Alle BPUG-leden kunnen gebruik maken van de activiteiten die georganiseerd worden en de BPUG-NL zet zich in voor het verkrijgen van korting voor bijeenkomsten en conferenties op het gebied van projectmanagement.

Er zijn twee mogelijke lidmaatschappen:
 

  Standaard lidmaatschap
  • Gratis deelname aan alle kennisdelingssessies en workshops;
  • Gratis naar ons jaarlijkse seminar;
  • Vakliteratuur met 15% korting aanschaffen (bijv. PRINCE2 materiaal, NCB, IT management)
  • Interessante artikelen en links op onze website

Aspirant lidmaatschap

    Je kunt nu tijdelijk het eerste jaar gratis lid worden. Na één jaar vervalt je lidmaatschap automatisch. De voordelen zijn:
  • Gratis deelname aan alle kennisdelingssessies en workshops;
  • Met korting naar ons jaarlijkse seminar; je betaalt € 125,= (excl. BTW)
  • Vakliteratuur met 15% korting aanschaffen (bijv. PRINCE2 materiaal, NCB, IT management)


Contributie
Je kunt alleen op persoonlijke titel lid worden van de Best Practice User Group Nederland. Wij kennen geen bedrijfslidmaatschap.
Het lidmaatschap kost € 82,50 excl. BTW per jaar. (€ 99,83 incl. BTW) Voor bedrijfskorting verzoeken wij je contact op te nemen met ons secretariaat.

Aanmelden
In het inschrijfformulier kunt je de benodigde gegevens invoeren om je als BPUG-lid aan te melden. Nadat je het formulier verzonden hebt, krijg je op korte termijn een bevestiging van je aanmelding.

Beëindiging Lidmaatschap
Wil je je lidmaatschap beëindigen? Houd dan rekening met een opzegtermijn van 1 maand. Ons lidmaatschap geldt voor een kalenderjaar. Dit betekent dat je het lidmaatschap voor 1 december van het lopende jaar moet opzeggen. Je lidmaatschap wordt dan per 1 januari van het volgende jaar stopgezet. Na deze datum wordt het lidmaatschap automatisch verlengd met een jaar.
Opzegging dient schriftelijk (per post of per e-mail) te gebeuren. Je ontvangt van ons een bevestiging dat je lidmaatschap is stopgezet. De Best Practice User Group Nederland verleent geen restitutie van lidmaatschapsbijdrage.

 
PRINCE2 P3O MoP MSP M_o_R MoV