Kalender

Evenement 

Titel:
Mensen willen WEL veranderen MAAR .....
Wanneer:
27.06.2018
Locatie:
Ordina - Nieuwegein
Categorie:
Workshops

Omschrijving

 Uitnodiging 27 juni 2018

 

Mensen willen WEL veranderen MAAR ....

Praktisch aan de slag met het Switch! verandermodel

 

Je bent in je organisatie bezig met een belangrijke, grootschalige verandering. De voordelen zijn overduidelijk maar medewerkers willen niet mee. Je kunt mensen niet naar huis sturen…want daarmee zou je je doelen zeker niet halen. Hoe krijg je je team, afdeling of organisatie dan wel mee in de verandering?

Een antwoord op die vraag vind je in het verandermodel uit het boek "SWITCH – veranderen als veranderen moeilijk is” van Dan en Chip Heath. Zij beschrijven hierin 9 strategieën om menselijk gedrag te veranderen zonder gebruik van macht. Wij hebben hun model gevisualiseerd en verwerkt in een werkblad dat je eenvoudig zelf kunt toepassen om mensen in beweging te krijgen en te houden.

plaatje switch-1

Sprekers:
Remi-Armand Collaris (Lagant) en Linda Dorlandt (Praktisch op weg) helpen organisaties om de talenten van hun mensen in teamverband tot bloei te laten komen. Hun succesvolle boek “Praktisch op weg naar Teamresultaat – In 5 stappen naar teamleren” is hierbij een belangrijk hulpmiddel.

Praktische informatie

Programma:Catering:
Kosten:

 

18:15 - 18:50 Ontvangst en eten
18:50 - 19:00 Welkom en introductie
19:00 - 21:00 Workshop door Remi-Armand Collaris en Linda Dorlandt
21:00 - 21:30 Afsluiting en borrel
Broodjes met koffie en thee
Deelname is gratis voor BPUG-leden, niet-leden betalen € 25,=

Aanmelding
Aanmelden kan via de BPUG-website tot uiterlijk vrijdag 22 juni 2018. Na sluiting van de inschrijftermijn ontvang je een bevestiging met routebeschrijving.

Locatie

Locatie:
Ordina
Straat:
Ringwade 1
Postcode:
3439 LM
Waar:
Nieuwegein

PRINCE2 P3O MoP MSP M_o_R MoV