Kalender

Evenement 

Titel:
Kennissessie + Algemene Leden Vergadering 2018
Wanneer:
07.02.2018
Locatie:
CGI Nederland - Rotterdam
Categorie:
Workshops

Omschrijving


 Uitnodiging Kennissessie 7 februari 2018 +

Algemene Leden Vergadering

SESSIE GEANNULEERD

 

Het bestuur van de Best Practice User Group Nederland nodigt al haar leden uit voor de Algemene Leden Vergadering op woensdag 7 februari 2018, van 18:15 – 18:45 uur bij CGI te Rotterdam. (tegenover station Rotterdam Alexander, dus zeer goed bereikbaar met het OV).
De agenda en bijbehorende stukken kunt u vinden op de website. Aansluitend aan de ALV organiseert BPUG om 19.00 uur een kennissessie over: 

 

BPUG Community 2.0

Connect, Inspire and Engage! Maak kennis met het BPUG digitale platform 

 

Community ontwikkeling en activatie
Het inzetten van hechte netwerken om zo je organisatie te versterken of te verbeteren, is niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering van veel organisaties. Communities worden gevormd en gefaciliteerd ten behoeve van verschillende doelen. De zogenaamde ‘Community of Practice’ heeft als doel professionals met elkaar (online) te verbinden om zo samen te komen tot een uitgebreid archief van persoonlijke kennis en ervaringen. Maar dit verzamelen en delen van kennis op interactieve wijze heeft nogal wat voeten in de aarde. Nog te weinig professionals zijn gewend aan structureel kennis delen en samen te komen tot oplossingen. Hoe ga je als organisatie om met weerstand, wie betrek je als eerste bij je community en hoe faciliteer je actieve gebruikers het beste om de doelen van je community te kunnen verwezenlijken? In deze sessie gaat Kirsten Wagenaar in op definities, doelgroep, doelen en aanpak. Verder geeft ze aan de hand van enkele cases inzicht in de opbouw van een (online) community.

BPUG Community 2.0
Interactie en Communicatie zijn de nieuwe speerpunten in de digitale omgeving waar het bestuur van de BPUG zich in 2018 op wil richten. Middels participatie en het delen van kennis en ervaring willen we toelichten wat Office 365 hierin kan betekenen. Met BPUG 2.0 willen we onze community versterken. Wil je mee participeren? Meld je dan aan als actief lid voor BPUG 2.0.

Sprekers:
Kirsten Wagenaar heeft ruim 10 jaar ervaring met het ontwikkelen en beheren van online platformen. Sinds 2013 is zij zelfstandig strategisch consultant. Samen met Peter Staal runt zij nu bureau Bind. Kirsten coacht, traint, spreekt en blogt daarnaast regelmatig over community management.
Martin van Vuure is Community Manager bij BPUG. Sinds 2016 is hij vrijwilliger bij de werkgroep Communities binnen de BPUG. Martin heeft de ambitie om de BPUG als community te ontwikkelen door elkaar te leren kennen, met elkaar dingen te ondernemen en nieuwe vormen van interactie en samenwerking te ontwikkelen.

Praktische informatie

Programma:




Catering:
Kosten:

 

17:30 - 18:15  Ontvangst en eten van een broodje
18:15 - 18:45  Algemene Leden Vergadering
18:45 - 19:00  Pauze
19:00 - 20:30  Sessie door Kirsten Wagenaar en Martin van Vuure
20:30 - 21:00  Afsluiten en borrel
Broodjes met koffie en thee
Deelname is gratis voor BPUG-leden, niet-leden betalen € 25,=

Aanmelding
Aanmelden kan via de BPUG-website tot uiterlijk vrijdag 2 februari 2018. Na sluiting van de inschrijftermijn ontvang je een bevestiging met routebeschrijving.

Locatie

Locatie:
CGI Nederland
Straat:
George Hintzenweg 89
Postcode:
3068 AX
Waar:
Rotterdam
PRINCE2 P3O MoP MSP M_o_R MoV